HomeOM OSSHerbert Gaugl

Vinprovning i Stockholm

Herbert Gaugl och vinprovning

Herbert Gaugl började sin restaurangbana i hemlandet Österrike med en gedigen restaurangutbildning och

arbetade där efter i både Frankrike, England och Österrike innan han till slut 1970 kom till Stockholm och

Berns salonger där han under fyra års tid arbetade som servitör.

Sommelier Herbert Gaugl

Herbert gick sedan vidare sin bana till Riche på Birgerjarlsgatan där han arbetade under 10 års tid först

som hovmästare och sedan restaurangchef under Tore Wretman. Under tiden på Riche utvecklades även

Herbert Gaugls vinkunskap och vinintresse. Han har också kompletterat sina kunskaper med bland annat

en sommelier-utbildning på restaurangakademien i Stockholm.

1985 blev Herbert Gaugl restaurangchef på nattklubben Albatross i Stockholm där han jobbade tills det stängde 1993.

Mellan 1993-1999 var det mest frilansarbete och vinprovningar som lockade. Under fyra års tid, mellan 1999 och 2002,

var Herbert sedan ansvarig för regeringskansliets gästmatsal.

 

Vinprovning i Stockholm under ledning av Herbert Gaugl

Vi erbjuder skräddarsydd vinprovning i Stockholm efter era önskemål. Vi besöker gärna ert företag efter era behov eller att ni besöker oss,

 

Kontaka oss via vårt formulär eller ring 070-595 7713 för offert

 

 



Annons