Vinprovning i Stockholm
Herbert Gaugl och vinprovning
Herbert Gaugl började sin restaurangbana i hemlandet Österrike med en gedigen restaurangutbildning och
arbetade där efter i både Frankrike, England och Österrike innan han till slut 1970 kom till Stockholm och
Berns salonger där han under fyra års tid arbetade som servitör.
Herbert gick sedan vidare sin bana till Riche på Birgerjarlsgatan där han arbetade under 10 års tid först
som hovmästare och sedan restaurangchef under Tore Wretman. Under tiden på Riche utvecklades även
Herbert Gaugls vinkunskap och vinintresse. Han har också kompletterat sina kunskaper med bland annat
en sommelier-utbildning på restaurangakademien i Stockholm.
1985 blev Herbert Gaugl restaurangchef på nattklubben Albatross i Stockholm där han jobbade tills det stängde 1993.
Mellan 1993-1999 var det mest frilansarbete och vinprovningar som lockade. Under fyra års tid, mellan 1999 och 2002,
var Herbert sedan ansvarig för regeringskansliets gästmatsal.
Vinprovning i Stockholm under ledning av Herbert Gaugl
Vi erbjuder skräddarsydd vinprovning i Stockholm efter era önskemål. Vi besöker gärna ert företag efter era behov eller att ni besöker oss,
Kontaka oss via vårt formulär eller ring 070-595 7713 för offert